HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Ságvári megemlékezés. Gyertek!

2008.07.16. 12:21 MiG-21

A Demokratikus Hálózatot olyan baloldali emberek hozták létre, akik magukénak vallják a szocialista, szociáldemokrata örökséget.
Ennek megfelelően nem hagyjuk, hogy a jobboldali történelemhamisítók kirekesszék a nemzeti históriából a baloldal antifasiszta örökségét.
A jobboldal irányába számtalan gesztust tettünk az elmúlt évtizedekben, de azt nem a jóindulatnak, hanem gyengeségünknek tudták be. Itt az ideje, hogy változtassunk a folyamatos visszahúzódás politikáján, mert az csak saját identitásunk, belső szolidaritásunk gyengülésével jár.
2008. július 25-én 17.30 órától meggyilkolásának helyszínén Ságvári Endrére, az antifasiszta baloldali mártírra fogunk emlékezni. Jelenlétünkkel fogunk üzenni azoknak, akik Kristóf László csendőrnyomzó felmentő ítéletét úgy értékelik, hogy azzal a magyar bíróság a nácizmust és hazai kiszolgálóit is felmentették bűneik alól.
Gyertek el, legyünk minél többen! Mutassuk meg, hogy büszkén vállaljuk értékeinket, baloldali antifasiszta hagyományainkat! Találkozunk a Budakeszi út 5 szám előtt 2008. július 25-én 17.30 órától!
Kérlek, ezt a felhívást juttasd el azon ismerőseidnek, akik velünk együtt kívánnak emlékezni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr5570783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása