HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Hányingerem van tőletek PATKÁNYOK!!!!!

2008.05.13. 09:16 demokratikus

"Hányingerem van tőletek PATKÁNYOK!!!!
Takarodjatok ebből az országból!!!!!
Ez MAGYARORSZÁG!!!!!"

Ilyen barátságos üzeneteket kapnak az antifasiszták ma Magyarországon. Ez a mail még a bátrabb, vagy techinkailag amatőrebb mélymagyartól érkezett, mert a nevét is adta hozzá.

Néhány klikkeléssel megtudtunk szinte mindent az illetőről, még a mobilszámát is gyerekeiről, unokákról már nem is beszéve. Ha olyan patkányok lennénk, mint a kurucinfósok, akkor az adatait közzé is tennénk, vagy legalábbis megküldenénk a partizáninfónak. Nem tesszük egyiket sem, mert mi egyenes derékkal állunk és tisztességes eszközökkel küzdünk azokkal, akik gyűlölnek és legszívesebben elpusztítanának minket, vagy legalábbis elzavarnának ebből az országból. Mellesleg jegyzem meg, hogy Hitler sem akarta az első pillanatban elpusztítani a zsidókat csak akkor szánta rá magát erre, amikor nem találtak más megoldást.

Persze azért szívesen megosztom a nagyérdeművel, hogy milyen iwiw klubjai vannak a külföldi útra buzdítónak: (Örülhet a FIDESZ, hogy kezdeményezéseinek milyen sok ügyes támogatója akad)

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! [IGEN! Magyarország győzött!], az egyetlen, MAGYARHÁZ (Ungarnheim), A Föld bolygó megóvása, A Föld bolygó megóvása, Keresztyén Royalista Unió [pásztorok], Akik írnak és költenek [az iskolázottság felsőfoka], Békés megye, Ferencvárosi Szurkolótábor [Fradisták],  (kivettem azokat a klubokat, amelyekből a lakhelyre, személyre lehet következtetni.) Gonolom a keresztény royalista unióban fogalmazzák meg a fentihez hasonló, felebaráti szeretetről árulkodó gondolatokat.

Az úr nem mellesleg az én befizetéseimből kapja nem bizonyára nem kevés nyugdíját. Mindezt 59 évesen. Hülyeségeket tud irogatni, az én pénzemből. Belegondolok, hogy én 59 éves koromban, még 11 évre leszek a nyugdíjtól.

4 komment

Címkék: a állat náci fasiszta megint antifasiszta uszítás antifa mélymagyar baromarcu jönnek szarból

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr52466029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

martin 2008.09.09. 21:42:50

kurva anyádat vanak akik békét akarnak nen beszarni töled éhen kórász meny visza mongoliába .

martin 2008.09.09. 21:44:48

nem kel a szarkavarás

martinsalak 2008.09.10. 00:58:17

Szerintem is szart pofázol, "demokrati kuss" minden dzavad kár és szemét, a bácsinak igaza volt.

Azt akarjátok, hogy egyenként legyünk védtelenek, hogy szó nélkül tűrjük akár a meglincseléünket, míg ti minden deviáns kisebbséget felkaroltok

halla (törölt) 2009.06.08. 21:44:22

A holokausztank nevezett manövernek nézz már utána egy kicsit jobban. De a valos adatnak. És létszives tanulj meg gondolkodni.
süti beállítások módosítása