HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Antifasiszta Takarítás

2008.08.25. 11:06 demokratikus

Politikai huligánok kedvelt célpontjai azon emlékhelyek, amelyek hazánk antifasiszta örökségének állítanak emléket. Vannak helyek, amelyeket nem rongálnak meg. Itt nem a brutális támadás, hanem az elhanyagoltság miatt találkozunk elszomorító képpel. Ilyen a vizafogói emlékhely is. Mi, a Demokratikus Hálózat tagjai magunkának valljuk az ország antifasiszta hagyományait és ápolni is kívánjuk azokat. Ennek megfelelően megemlékeztünk Ságvári Endréről és már ott meghírdettük, hogy még az idei nyáron kicsinosítjuk a vizafogói emlékmű környékét. Ehhez a munkához keresünk támogatókat, résztvevő partnereket.
Aki úgy érzi, hogy velünk, egy jó közösséggel együtt kíván emlékezni és tenni is az antifasiszta örökség ápolásáért, az jöjjen el, töltsön velünk egy kellemes délutánt.
Találkozzunk pénteken, azaz augusztus 29-én a Vizafogói Antifasiszta emlékhelynél! 15.00 órakor.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr57631621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otido · http://monarchista.blogspot.com/ 2008.11.19. 12:34:34

A Legfelsőbb Bíróság márciusi határozata után már nem lehet vita tárgya Ságvári Endre minősítése: nem hős volt, nem mártírként halt meg, hanem egy jogszerűen intézkedő rendőr gyilkosaként. Mai szóhasználattal egy terrorista volt, követve a bolseviki hagyományokat.
Kortársai elmondták a 60-as években, hogy a kommunista vezetőségi tagoknak tilos volt maguknál fegyvert tartani. Ezek szerint még a saját pártjára is magasan ...
Persze nem kell csodálkozni, ha valakinek gyerekkorában az anyukája esténként a Tőkét olvasta fel esti mese helyett.
tuzok.blog.hu/2008/07/24/unnepeljuk_meg_a_terroristakat_szobrot_sagvarinak_lehetoleg_a_turul_helyere
süti beállítások módosítása