HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Szánalmas...

2008.06.15. 11:30 demokratikus

Szánalmas, hogy vannak jobboldali figurák, akik antfasiszta, cionista honlapokat hoznak össze és ezzel hergelik egymást. Ha lehet fokozni a szánalmasságot, akkor az már közveszélyesen az, hogy vannak, akik ilyen dolgok kapcsán még tollat is ragadnak, helyesebben billentyűzetet és széles körben beszámolnak paráikról.

Érdemes ezeket az oldalakat megnézni, először az afa.ini.hu-t. Frankón egy sorba tesszük az izraeli, kubai, kínai zászlókat,írunk néhány sor hülyeséget, fogatlan punk a címlapra és máris bedől nekünk a hazai szélsőbal. Ami mindent elsöprő, az a lapon található videó. Ezt nem lehet osztályozni szánalmassági skálán, mert a minusz végtelen sokadik hatványa sem tudja kifejezni azt az übergagyit, amit a nagyon vicces jobboldaliak összehoztak. Ha nem azon lennének, hogy komolynak tüntessék fel a dolgot, ha oda lenne írva, hogy poén, akkor talán még egy kicsit mosolyogni is lehetne.

A másik hasonló gagyi provokáció a jeremias.blog.hu. Erről is érezni, hopgy a budai hegyek magányában szocializálódott szélsőjobb barom összeír mindenféle hülyeséget, amit a legalpáribb nyilasok a zsidókról gondolhatnak. Már várom, hogy mikor fog a szerző arról írni, hogy Solymosi Eszterke vérével főzi otthon a  maceszgombócot...

Szóval ezek az oldalak torz lelkű figurákat tárnak elénk. Mindkét helyen feltűnik, hogy ezek az emberek milyen betegek is valójában. Írásaik nem is egyszerű provokációk, hanem kivetülése a sötétségnek, kórós elmetani elváltozásoknak, amelyet nemzeti radikalizmussal próbálnak palástolni. Az ilyen embereket szoktam arra buzdítani, hogy ne rejtsék el azt, ami előkívánkozik.

1 komment

Címkék: antifasiszta antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr48521146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zeév Tóbiás • Zevi (törölt) · http://jeremias.blog.hu 2008.06.16. 00:38:00

Szánalmas ez az ömlengésed, csak azért nem kell valamit lenézned, mert a kicsi mogyorónyi agyaddal nem bírod megérteni.

Ha úgy érzed kóros elmeállapotuak vagyunk csak azért, mert kicsit hasonló stílusban vágunk vissza a jobboldali fasisztáknak - és ők, mint rajtad is látszik, ezen egyből megsértődnek -, nos, szerintem akkor kevés nálad rosszindulatúbb és betegebb embert ismerhetnénk meg a hazai blogoszférában.

Többet nem nézem meg a blogodat, szánalmas az egész.
süti beállítások módosítása