HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Csal az asszony? Hívd a Gárdát!

2008.07.03. 08:51 demokratikus

Ha a feleséged összejön egy roma fiúval, hívd a gárdát és garantáltan országos balhét kavarnak az ügyből.

Elég különös helyzetet tárt elénk a jobboldali sajtó. Galgagyörkön egy a cigánysoron lakó nem roma családnak költöznie kell azért, mert őket a cigányok terrorizálják.

Többszörösen is különös nap volt az, amikor kitőrt a balhé. Éppen arra járt az orbánkegyenc, vállaltan antiszemita Bayer Zsolt és barátja. Szerencsére pont volt náluk kamera is, így meg tudták örökíteni, hogy véletlenül éppen arra jár kéttucatnyi gárdista is. Persze szintén teljesen véletlenül ott volt Polgár Tamás (tomcat) is, hogy megörőkítse a felemelő pillanatokat.

Aztán jórészt az ő "segélykiálltásukat" hallotta meg a jobboldali közvélemény és vonta le a következtetést, a cigányok terrorizálnak.

Sajnálatos tény, hogy nem egyszerű internetes kutakodásba került közelebb kerülni az igazsághoz. Már az első pillanatban gondoltam, hogy a képlet nem olyan egyszerű, miként azt mélymagyar barátaink vázolják nekünk. És láss csodát, tényleg nem az, sőt.

Nézzük az elejéről. Ha felmegyünk a magyar gárda pest megyei szervezetének honlapjára (www.magyargarda.net/pest) oldalra és letöltjük a kirakott videókat, akkor elgondolkozunk. Mert az az épület, amiből a kiköltöztetése zajlik, hát nem az a rendezett, muskátlis kis épület, amilyennek a tisztes magyar emberek portáját látni szertné a jobboldali közvélemény. Sőt, olyan putris, mondjuk ki.

Aztán a net mélyéről előjönnek az információk. Ezt az ingatlant 1,7 millióért vásárolta meg a Hipszki család. A telken lévő másik épültben már akkor lakott egy roma család, akik az előző tulajtól az épületet zsebszerződés keretében vásárolták meg, így valamilyen szinten jogosan laktak az ingatlanban, mert azért valamikor valakinek még fizettek is.

Éldegéltek is itt "békességben" egymás mellett, mígnem a magyar nő összeszűrte a levet egy 18 éves roma fiúval a "szomszédból". Ebből lett aztán a balhé. Egy féltékenységi jelenet, egy pofon, majd telefon a gárdának. Ők minden kétely nélkül azonnal Galgagyörkön teremtek és már segítették is a költözést bajerzsoltika és tomcat asszisztálása mellett.

Ennyi a lényeg. Az tény, hogy a cigánysorra került magyar család drámájával állunk szemben. De nem úgy tűnik, hogy itt csak a magyar-roma dimenzió az egyetlen, amelyre fel kell hívni a figyelmet. Itt egy magyar család egzisztenciális válsága jutott mélypontjára, egy kapcsolati válsággal megfejelve. A férfinak minden bizonnyal rendkívül frusztráló volt megélni, hogy felesége egy roma fiú szeretője lett.

Gyerekkoromban nem egy ilyen jelenségnek voltam tanúja. A faluban gyakorta pusmogták, hogy nem is olyan kétes egzisztenciájú lányok, asszonyok szűrik össze a levet egynémely roma fiúval, férfival. Csak úgy egyszerűen, ahogy minden közösségben előfordul az ilyen, ahol nők és férfiak nagyobb számban vannak jelen. Szerencsére akkoriban nem volt még az országban egy fél hadseregre való palimadár, akiket a megcsalt férjek ugratni tudtak a csábító ellen.

Ja, azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy a 18 éves fiú ballagási buliján történt az összetűzés férj és szerető között. Akkor most mi van? Tanult a cigánygyerek? Szakmája lett és dolgozni fog? Az egész jobboldal nem szól másról, mint arról, hogy a cigányok nem tanulnak és nem dolgoznak...

No, de mindegy is. Hülyeségre nincs orvosság. Sajnos Bayer Zsolti és tomicica meg a magyar gárda egy ilyen ügyből is képes országos fajvédő demonstrációt csinálni.

Persze én is levontam a következtetést az esetből. A lakásomtól nem messze elég sok roma él, nem egy közülük jóvágású latinos srác. Lehet, hogy jobban oda kell figyelni az asszonyra, mert ezek a cigányfiúk tudhatnak valamit...

3 komment

Címkék: gárda galgagyörk

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr5550682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.07.03. 12:21:47

Tényleg ott lettem volna? Érdekes. No, de hát ilyen egy "hiteles" baloldali írás.

azmegez 2008.07.10. 10:14:55

Férjes asszony 18 éves roma fiúval? Bocs de ez számomra elég hihetetlenül hangzik.

SS auswitz = Izrael ( ha nincs az első,a második sincs) Jave ezt akarta? 2008.07.17. 02:41:36

Saul Paul rabbi = Szent Pál Apostol
Minden kiderül,utána az ég is!
süti beállítások módosítása