HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Köszönjük meg, hogy nincs kuruc.info

2008.07.09. 12:03 demokratikus

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Valószínűleg Ön is értesült róla, hogy a Kuruc.info nevű szélsőséges, gyűlöletre uszító portált lekapcsolta az internetszolgáltatója.

A portál antiszemita, homofób, gyűlöletkeltő rajongótábora most azzal próbálkozik, hogy meggyőzze a szolgáltatót: kapcsolja vissza a szólásszabadság nevében az oldalt.

Ezért mi, a sokszínű, békés magyar demokráciát tisztelő emberek levelet szerkesztettünk, amelyet bárki elküldhet a szolgáltatónak. A levélben megköszönjük, hogy végre megszűnt a mocskolódás egyik csatornája a neten.

Íme, a levél magyarul:

"Tisztelt Szolgáltató!
Mint magyar demokrata köszönöm, hogy lekapcsolták a kuruc.info portált.
Ezzel a lépésükkel segítették, hogy a magyarországi terrorista cselekedetekre buzdító személyek üzenetei ne jussanak el célközönségükhöz.
Lépésüknek köszönhetően a hazai cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat kiírtással fenyegető gyűlöletbeszéd, a holokauszt tagadása, Hitler és Osama Bin Laden dicsőítése, háttérbe szorult.
Köszönjük az Önök és a demokrata amerikai nép segítségét!"

Illetve angolul, hevenyészett fordításban:

Dear Ladies/Sirs!

As a Hungarian democrat I hereby tell You many of thanks for You have switched off the website of "kuruc info".

As a result of Your action those persons who encourage terrorist action can not reach the Hungarian target public.

Also it has led to the effacement of ideas like denying the fact of Holocaust, exaltation of Hitler & Osama Bin Laden, and other intolareted, anti democratic ideas (anti-Seminite, homo sexual-hate, Gipsy-hate etc.)

We thank again to You & the democratic American Nation for that help.


Ha Ön egyetért a levél tartalmával, kérem, másolja ki az angol szöveget és küldje el a sales@softlayer.com, vagy a support@softlayer.com címre!

Üdvözlettel:

néhány békés magyar ember

3 komment

Címkék: antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr77560255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dávidka88 2008.07.13. 05:46:20

Megint van, ha ha ha

Mint ahogy áttörtek mégis, hiába harcolt hemingvély XD

méghogy no pasaran

no megállj csak XD

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.07.13. 09:15:57

"no megálj csak!"
Miféle szovjet frázisokkal jössz nekem itt? Jóhogynem mindjárt "Nu Pagagyij!"
fenyegetőzzél sunyikám, ilyenek vagytok. Maszkok mögé bújtok, terrorizáltok. Mert tudjátok, hogy két észérvezetek nincs amellett amit akartok, nem marad más, mint beleverni ebbe az országba a hülyeségetek...

nemzetünk elpusztitja saját magát,mert engedi hogy megosszák! 2008.07.17. 03:05:37

mindenkinek a dédapja harcolt egy közös célért,hogy fennmaradjon a nyelv,függetlenek legyünk végre és ne tudják kettéosztani a nemzetet.Mára sikerült végképp,létrehozták a balt hogy szünnyenek meg a királyságok,létrehozták a jobbot hogy szüntesse meg a balt és létrehozták az új liberalizmust hogy szüntesse meg a nemzetet! Megfolythatjátok egymást,de a sírban úgyanolyan magyarok vagytok,nincs különbség! Ti sem szaporodtok,ti is ezt a szart eszitek,titeket is lehúz a mindenkori kormány! Meddig várjunk,meddig várhatunk még? Nagyobb a baj mint mohácsnál,az alvilág az ukrán,orosz,kinai,arab kezében van.A fiatalok többsége drogozik,nem értenek semmihez,tudatlanok! Fontos,ti hogyan tudnátok elképzelni a magyar nyelvű területek egységét,izmusok nélkül vagy egy új izmussal,amiben lennének alapvető egységes szabályok,és csak utána lehetnél másabb másnál?! köszönettel egy (szerb,német,székely,magyar) vérű,magyar ember! Föl,föl vitézek a ...........
süti beállítások módosítása