HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

A FIDESZ áll a Gárda mögött?

2008.05.28. 08:23 demokratikus

Hát, jó ha szapulja egymást a jobboldal, mindig kiderül valami. Most éppen azt halljuk Vona Gábortól, hogy a helyi fideszesek szerte az országban tagjai a gárdának, rendszeresen vesznek részt a rendezvényeiken. Ezek szerint Orbánnak nem lesz könnyű dolga, ha hatalomra kerülése után két pofonnal akarja majd elintézni ezt a problémát. Talán már most kezdhetné azzal, hogy megkérdezi az egykori polgárikörtárs Vonát, hogy kik is ezek a fideszesek.
Persze ez nem fog megtörténni. Egyértelmű, hogy szélsőségeseink azért olyan bátrak, azért harsogják tele a közéletet zsidózással és cigánnyozással, mert bátorítóan van ott mögöttük a mérsékelt(nek tűnő) jobboldal. Ahogy a TV ostromkor is látható volt: 150 ultra és 3000 szurkoló fideszes. Nem tudom, hogy az önmagát Horthy-hoz hasonlító Orbánt ki veszi komolyan ezzel a kétpofonos kijelentésével. Talán nem kellett volna őket a tenyeréből etetni, akkor nem lennének ilyen szemtelenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr87491267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása