HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Jobboldali kavarodás, zsidózás a köbön

2008.05.17. 13:23 demokratikus

Napok óta zajlik a sárdobálás a kuruc-infon. A céltábla most Kövér László fideszes odamondó ember, aki nem átallotta azt a suttogó propagandát útjára indítani, hogy a kuruc.info mögött nem kisebb hatalom áll, mint a ZSIDÓK(!!!!).
Szinte látom magam előtt, ahogy a nemzet nagybajszúja, a köztünk élő koppány vezér ezt a hírt közli a bizalmasaival, hangját levéve, sőt alig kimondva, hogy zsidók (pszt...). A fideszes fiatalokban akik ezt hallhatták biztosan megállt az ütő. Tudták, sejtették, de maguk sem merték elhinni, hogy az egész szélsőjobb zászlóshajója nem más, mint a nemzetközi zsidó összeesküvés trójai falova a magyar jobboldalon.
Persze bármilyen halkan is mondta ki a vezér (bocs, annak helyettese), hogy a zsidók pénzelik a kuruc.info-t, az eljutott az ő fülükbe és azonnal akcióba is léptek. Leleplezték azonnal, hogy a FIDESZ nem más, hát nem más, mint egy összeesküvés láncszeme, amely mögött nem mások állnak, mint a ZSIDÓK(!!!!). Tételesen sorolták is, hogy melyik fideszes titkárságon dolgoznak nagy számban zsidók, akik a legnagyobb ellenzéki pártal együtt hazánkat egyenesen Izraelbe vinnék és ott rituálisan áldoznák fel Salamon oltárán.
Most viszont lelepleződött mindenki, aki még nem, az bizonyára már a borbélynál szedeti vissza a pályeszt, vagy gyorsan basebbal sapka alá rejti a kipát és örül hogy idáig nem vették észre Kövér emberei.

Szóval viccet félretéve. A kuruc hozza a formáját, tőle többet nem várunk. Azok a fiúk mindenkit azonnal beazonosítanak, legtöbbször olyanokat zsidózva, akik hetediziglen sem láttak zsidót életükben.
Ez a dolog inkább Kövérék számára szegénységi bizonyítvány. Ők egy parlamenti párt tagjai, akik ne éljenek már az olcsó zsidózás adta lehetőségekkel. Ha tudnak valamit, akkor szépen álljanak fel. Mert nem tartom kizártnak, hogy az egykori titokminiszternek tényleg súgtak valami összefüggést, amit félsüketen azonnal félre is értett, helyesebben azonnal úgy alakította, hogy azzal jobbra is és balra is csaphasson egyet. Ügyes volt laci gratulálunk!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz náci szélsőjobb kurucinfo kövér antifasiszta vezér antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr80473848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása