HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Orbán Viktor is járt Öszödön?

2008.05.23. 15:22 demokratikus

Színészeknek adott elő a legnagyobb ellenzéki vezér, talán a teatrális helyszín hozta elő belőle, hogy őszintén beszélt. Mondott olyat, hogy nem lesz befejezve a 4es metro, meg azt is, hogy az autópályáknál is azonnal hatállyal meg lesz állítva minden. Gondolom addig, amíg az alválalkozók új felvállalkozót nem kapnak.

De ez most mindegy is! Ezen a helyen csak az érdekel minket, hogy a miniszterelnök-aspiráns azt találta mondani, hogy kioszt két pofont és megoldja a gárdagondot. No, ez azért elárul valamit és mindenképpen sötét dolgot.

Első esetben azt, hogy a gárdát, és ezáltal a szélsőjobbot ő maga mozgatja. Ennek meg is van az esélye, hiszen pár évvel ezelőtt még egy polgári körben voltak Vona Gábor főgárdistával. Volt alkalmuk megbeszélni ezt-azt. Mi várható, ha ez a helyzet? Orbán hatalomra kerülése után küld egy smst Vonának, hogy elég volt a közéleti züllesztésből, gyere vissza az ezüsthajóhoz és minden megy, mint 2002-ben. Pofon majd annak a pár hülyének kell, aki komolyan is veszi a dolgot az oroszlános, árpádsávos fekete seregben.

A második eset talán még súlyosabb. Ugyanis ha nincs cimbiség Orbán és Vona között, akkor nem valószínű, hogy utóbbi csak úgy félreáll az útból. Ebben az esetben a gárdát nemlétezővé tenni csak úgy lehet, ha az ügyészséget és a bíróságot nekiugrasztjuk a dolognak és felszámoltatjuk, majd ha mégis mocorgás van, akkor rendőri erővel lépünk fel velük szemben. Mit is jelent ez? Azt, hogy egyrészt Orbán előre tudja, hogy mit és miként fog tenni az ügyészség és a bíróság, azaz elszólta magát, hogy a testületek a kezében vannak. Ez súlyos, nagyon súlyos dolog. Másrészt a két pofont csak képletetesen lehet kiosztani, azaz a karhatalom által.

Magyarán Orbán ebből a szempontból egy csöppel sem ígérkezik jobbnak, mint a mostani kormányzat, azaz a hazai szélsőjobb nagyon magára van hagyatva és mindenképpen a felszámolás vár rá. Haladékot a sorstól azért kaptak, mert balos kormány van, amelynek nem árt aláásni a tekintélyét, nem árt ordasokat szabadítani rá. Elgondolkoztató azonban, hogy a FIDESZ és vezére miért játszanak ezzel a kártyával? Miért nem akarnak, ha tudnak fellépni a szélsőjobbal szemben? A hatalom megér annyit, hogy a közélet zsidózásról, komcsizásról, buzizásról és cigányozásról szóljon?

A mi fülünket ez sérti. Orbán a keblére öleli a nyilas főideológus Bayer Zsoltot. Neki mikor száll el az a két pofon Elnök úr? Nem lehetne egy kicsit előbb fellépni a szélsőjobbal szemben, mint a választás? Talán még szavazatot is hozna ez a dolog, de ebbe ne menjünk bele.

1 komment

Címkék: orbán fidesz fasiszta antifasiszta antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr21484078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.05.24. 03:03:47

Az első esetett te se gondolod komolyan.
A másodikban igazad van, hogy tényleg nem lenne szép, ha Orbán utasitaná az ügyészséget de szerintem egyszerüen csak még nála is durvában gondolkodnak.
Hallotam töletek már durvábat is mint, hogy ügyészségi nyomással tiltsuk be a gárdát
süti beállítások módosítása