HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Izrael 60 éves

2008.05.14. 07:21 demokratikus

Három évvel a náci pokol után zászlót bontott a zsidó állam. Szükség volt rá. Már a XX. század elejétől vágytak rá azok, akik lépten nyomon érezték a kiközösítettség érzését az egyre zavarosabb európai országokban. Mert Berlintől Varsón és Budapesten át Moszkváig aratott az antiszemitizmus.
Az álom nehéz megvalósulást talált. Küzdelem, harc, folyamatos készenlét 60 esztendeje van Izrael állam mögött. Olyan környezetben alapítottak hazát, ahol jöttüket és letelepülésüket ellenségesen nézték. Nem tudok és nem is kívánok ítéletet mondani az arab-irzaeli viszályban, hiszen ez idáig senkinek sem sikerülhetett. Abban reménykedem csak, hogy az izraeli baloldal által elindított békefolyamat nem fog végérvényesen megrekedni és találni fognak az ott élők egy olyan megoldást, ami hosszú távra is élhetővé teszi a véráztatta országot.

Szólj hozzá!

Címkék: izrael zsidó fasizmus antiszemitizmus 60 antiszemita antifasizmus antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr45467515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása