HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Tomcat vs. Vona

2008.05.04. 19:36 demokratikus

Hát, Tomcat majdnem dícséretes módon megszivatta Vona Gábort jobbik és magyar gárda vezért, aki nem mellesleg Orbán Viktor mellett nevelődött azzá, ami. Egy polgári körben szívták a levegőt, talán ha mást is szívtak volna, akkor most nem itt állna az ország, hanem egy kicsit jobb kedélyű lenne mindenki.

Szóval Tomcat akart csinálni egy pákós interjút, aminek az lett volna a csattanója, hogy Vona egy náci karlendítéssel üdvözöli a jelenlevő kéttucatnyi szálasi pólós (tomcat beszámolója alapján írom ezt, én nem akarok hazudni) figurát. Persze Vona bölcsebb annál, hogy ilyen provokációnak felüljön, szépen elviccelte a dolgot.

Azóta megy az anyázás jobbos portálokon, hogy miért kell provokálni vs. miért nem lehet kart lendíteni.  Ilyen helyzetben egy  becsületes antifasiszta, mint amilyen én is vagyok széles mosollyal ül egy darabig a monitor előtt, aztán elszomorodik, mert egyáltalán felmerülhet az, hogy valakik ebben az országban kart kellene lendítsenek.

Egyébként itt jegyzem meg, hogy  tomcat feltűnt nálunk is az egyik írásomra többször is reagált, kinyilvánította, hogy ő antifasiszta. Ennek a magam részéröl örülök. Remélem, hogy a jövőben burkolt módon sem fogja bőrszín és vallás alapján osztani polgártársainkat. Eme pozitív várakozást tükrözve rakom ki a képét antifasiszta pólóban.

5 komment

Címkék: jobbik nácik tomcat gárda magyargárda vona bombagyár

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr81453739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.05.05. 12:31:48

Nem bőrszín és vallás alapján osztom, hanem bűnözés és sunyiság alapján. A börtönökben sem bőrszín alapján ül a többség, aztán mégis valahogy olyan egységesek. És Magyarországot se vallási alapon vásárolják fel. A karlendítős baromságot egyébként egy részeg injekciós találta ki.

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.07. 09:03:39

Hát, azért legyünk őszinték, hogy mindig előbújuk egy kis barnaság, vagy egy kampós nózi az írásaidból...
A legutóbbi írásaidat olvasva:
"Cigány az állatkertben", vagy a hangyák, akiknek te vagy a holokauszt. Persze őszintén szólva nem is várom el, hogy megváltozz ezen a területen, mert azzal az egész identitásod adnád fel. A mi feladatunk inkább az, hogy a többség számára elmagyarázzuk, hogy nem jól teszed, amit teszel.

mert nem minden roma bűnöző, még akkor sem ha sokan vannak közülük börtönben (sőt elenyésző kisebbség). Nem minden roma akarja magyar véren hízlalni a gyermekét, még akkor sem ha romák vertek agyon Olaszliszkán egy embert. Emlékszem, amikor egy jogsi nélküli fullrészeg Érden belehajtott egy buszmegállóba, a legtöbb ember azt mondta, hogy ott kellett volna őt is agyonütni...

Aztán az sem ildomos, hogy viccelődünk a holokauszttal. Még akkor sem az, ha ma Izraelben történik sok olyan dolog a palesztínokkal szemben, ami szégyelnivaló. A holokauszt az emberiség legnagyobb szégyene. Szégyen és a szégyeneket ne méregessük össze. Igen, szégyen volt a gulag is a törökök örményírtása, Drezda és Hirosima is.

Annak viszont örülök, hogy a mi jelszavunkat mormoltad, amikor a hangyákkal küzdöttél.:D

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.07. 16:16:00

"Ott basztuk el 56-ban, hogy az ávósokkal együtt nem kötöttük fel a gyerekeiket is, mert tessék, ma ennek isszuk a levét. Ha újra akasztgatunk, nem szabad még egyszer elkövetni ezt a hibát. Nem szép dolog egy ötéves gyerek felakasztva, de nem kell odanézni"

Te ezt tényleg mondtad? Vazze, a gyerekem 1,5 éves...

Akkor ez idevág, de nagyon....:(
szolidaritas.blogter.hu/?post_id=262584

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.05.08. 16:50:16

És, te ávós vagy? 1956-ot írunk? Hülye.

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.08. 18:01:15

Azt nem én döntöm el, hogy ávós vagyok-e vagy sem. Ezt a titulkust jelenleg a szélsőjobboldali figurák osztogatják mint nem túl pozitív címet...

Másrészt minden irányból gáz, amit írsz. Először is a legfontosabb. Mi lenne 1956 örökségével? Miként lehetnénk rá büszkék, ha akkor ötéves gyerekeket akasztgattak volna? Így is van, amire senkinek nem kell büszkének lennie. Azt tudtad, hogy a ruszkiknál az utolsó csepp a pohárban a Köztársaság tér ostroma utáni lincselés volt? Addig az SZKP KB-ban azok voltak többen, akik kivártak volna?

Szerintem ebbe a dologba Neked nem jobban kellene belemásznod, hanem inkább megpróbálni kijönni belőle. Nem azt javallom, hogy kézcsókra jelentkezz az öreg Petőnél vagy a fiánál, talán annyi is segítene, ha egyszerű megbánást tanúsítanál.

A magam részéről továbbra sem hülyézlek le, mert Nekem nem az az életfilozófiám, hanem ez:
www.youtube.com/watch?v=23i_pqSBuUE :D
süti beállítások módosítása