HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Orbán fóbiánk van

2008.06.01. 21:02 demokratikus

Sokan mondják a mi oldalunkon mostanság, hogy bizony-bizony Orbán Viktor bizonyította antifasiszta elkötelezettségét akkor, amikor elítélte a magyar gárdát és pofozkodva készül helyre tenni.

Mi ettől nem hatódtunk meg és továbbra is úgy gondoljuk, hogy nem szabad elvesztenünk az éberségünket. Sőt, kifejezetten azt hangoztatjuk, hogy a szélsőjobb nem más, mint Orbán előretolt éke, amelynek az a feladata, hogy elvonja a legértékesebb baloldali erőket a FIDESZ-szel való küzdelemtől.

Nem, mi emlékszünk arra, hogy ki vitte először nagy tömegben az utcára az embereket a 2002-es választások előtt és után. Ki volt az, aki azóta folyamatosan kérdőjelezi meg a fennálló hatalmi viszonyokat. Biztosak vagyunk benne, hogy a Viktor által hiszterizált jobboldaliak adtak tömegbázist az utcai zavargásokhoz. Emlékezzünk csak, hogy mennyi "bámészkodó", jólöltözött polgár asszisztált a TV ostromához. Az ő csendes de támogató tömegük volt az, amely bátorságot adott a nemzeti radikálisoknak. Amióta Orbán ezen a területen visszavonta a támogatását, érezhetően, pontosabban szemmel láthatóan visszaesett a létszáma a tömegdemostrációkon résztvevőknek.

Mostanság Orbán Viktor középen áll. Meg van elégedve, mert a közéletben bizonytalanság van. A magyar gárda erősödik, az MSZP pedig minden erejét ezen szerveződés irányába fordítja. Jól van ez így? Orbánnak nem kell más ahhoz, hogy a nyugalomra és biztonságra vágyó polgárok szavazataival visszajusson a hatalomba.

Fóbiánk van. Orbán Viktort nem szeretjük és ezt hangoztatjuk is. Számunka Bayer Zsolt puszipajtása sohasem lesz az a figura aki hiteles tud lenni az antifasiszta, antirasszista világban. Feddjetek meg minket, forduljatok el tőlünk és a maradék puskaport is lőjétek el a gárda irányába. Csak nehogy hiányozzon a muníció, amikor majd Orbán Viktort a hatalom kapujából próbáljátok meg visszafordítani. Késő lesz sírni, ha Orbán mégsem pofozza majd le a gárdát és a magyar hírlap uszítása lesz a központi kormányzati kommunikáció.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr38498338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása