HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Szélsőbalos támadásra kész csoportok

2008.05.26. 06:44 demokratikus

Megírta a magyarnemzet, hogy támadásra kész csoportok vannak az NBH szerint a (szélső)balon is.
Most akkor jobboldalon mindenki meg van ijedve.
A baloldalon meg csak azt nem tudom, hogy kikről is van szó és mit is akarnak. Talán a BKV Előre keménymagból váltak ki az ultrák, vagy az MTK hardcore szervezte meg önmagát és Lenint zászlajukra tűzve elindultak a világforradalom irányába? Mit akarnak ezek a szélsőbalosok? Még több maoista árut az józsefvárosi piacra? Esetleg terrortámadást intéznek Orbán Viktor tokaji rezidenciája ellen és egy éjszaka alatt elpusztítják az éves termését? Ezt biztos nem. Becsületes (szélső)balos csak kannásbort iszik és tudvalevő ilyen nem polgári dologban nem utazik az exminiszterelnök.

Hát ez szélsőbal fenyegetettség bizony butaság, vagy ha nem az, akkor elő a lapokkal. Ha bizonyíték van, akkor azonnal jöjjön az illetékes és államellenes szervezkedés gyanújával perelje be azokat, akik szélsőbalosat szervezkednek. Vagy megvárjuk, amig a gyerekek valami butaságot csinálnak? Addig is szépen megfigyeljük őket, beépülünk közéjük, netalántán ösztönözzük őket erre-arra? Ezt kell csinálni? Szóval sejtelmesen mindenki tud mondani nagyot. Konkrétumot! A Kárpátiát idézve: Neveket akarok hallani! (fúj-fúj Kárpátia, de ez más lapra tartozik)
Különben is, mit tud az NBH? Nem sokat. Hol vannak a magyarok nyilasai? Hol van Kádár sírjának meggyalázója? Hol van rendőrpalotára lövő és lövető? Hol vannak annak a rendőrattaknak a felelősei, amely mártírt csinált a fél FIDESZ-ből? Talán ezzel kellene foglalkozni és nem terrorgyanús személyeket szimatolni ott, ahol néhány csegevargás pólós srác szívja a füvet és arról cserél eszmét, hogy egy világforradalmat honnan is kellene elindítani. Soha nem fogják megtenni, a romantikus forradalmárkodás életkori sajátosság, amit az emberek 99,99999%-a kinő.

Ja, és akkor sem fogom komolyan venni a szélsőbal terrorveszélyt, ha holnap rám támad a magyarok sarlókalapácsa nevű szervezet és leoszt nekem két fülest.:D

Szólj hozzá!

Címkék: terror che nbh szélsőbal castros jujjuj

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr88487559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása