HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Amerika kurucos hangja?

2008.05.21. 07:11 demokratikus

Az Amerikai Egyesült Államok minden eszközzel azon volt, hogy megdöntse a létező szocializmus diktatúráit és helyükön szabad és demokratikus államalakulatok jöjjenek létre.
Az USA ennek érdekében elég komoly propaganda-tevékenységet is folytatott, szinte minden Kelet-Európai állam irányába sugárzott rádióadásokat a Szabad Európa Rádió (SZER).
Mi, otthon többnyire vasárnap ebéd közben, szigorúan a "jóebédhez szól a nóta" után hallgattuk a nem kicsit zavart, de azért hallható rádióadást. Nem emlékszem, hogy miket magyaráztak, anyám sokat helyeselt, apámat jobban lekötötte, hogy forró-e a leves.

Szóval az USA beavatkozott és segítette, hogy repedések legyenek az amúgy is egyre ingatagabb szocialista monstrumok falán.

Ma a helyzet nagyon hasonlatos. Az egész társadalmi rendszerünket bomlasztó uszítás amerikán keresztül érkezik hozzánk. A szélsőségesek anyagi bázisa is a kinti emigrációtól származik. Magától jön a kérdés: a Kuruc.info egy új Szabad Európa Rádió és benne Amerika Hangját üdvözölhetjük? Ezt a kétséget csak erősíti az a tény, hogy a korábban olyan aktívan demokratikus USA mostanában minden szélsőséges megnyilatkozást komment nélkül hagy.  Randolph Braham holokausztkutató és az amerikai magyar emigráció egyik része ezt "fülsüketítő hallgatásnak" nevezi, utalva elsősorban Bayer Zsolt cikkére, arra, hogy az európai szinten is példátlanul uszító újságíróval a legnagyobb ellenzéki párt vezetője is lényegében szolidaritást vállalt.

Biztosak vagyunk benne, hogy Amerika nem támogatja a szélsőségeseket, a cigány- és zsidógyűlöletet. Talán mindez csak azért történhet meg, mert elment a legérzékenyebb demokrata Tom Lantos, aki képes volt az USA közfigyelmét alkalmanként jobboldalunk szennyére irányítani. Az ő helyét kell valakinek, valakiknek átvenni, mert érezhető, hogy a kinti iránymutatás elmaradása minden szinten bátorítja a szélsőségeseket.

1 komment · 1 trackback

Címkék: rádió európa kurucinfo szabad szer antifasiszta antifa braham

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr80479934

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Highly recommended Internet page 2019.04.03. 18:18:34

Ezekre figyeljünk, ha egyedi poszterrel díszítenénk a falat! - Kocka blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.45ACP 2008.09.26. 00:38:00

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"
Bizony igy van, meg a mocskos verbajos tetves zsidok is mint amilyen te vagy, azok is tudnak magyarul!
süti beállítások módosítása