HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Nácik akár életfogytiglani börtönt is kaphatnak

2008.05.15. 08:52 demokratikus

Ausztriában. Ott még elevenen él az emléke a közösségi tudatban annak a sokknak, amit a nácik uralma okozott.

Ennek megfelelően a törvényi keretek rendkívül szigorúak. Nemhogy kiskapuk nincsenek, hanem még olyan plusz szigorítási lehetőségek vannak, amelyeket kihasználval az egyébként 10 és 20 év közötti büntetési tételt, ami náci szervezkedés miatt jár, akár életfogytiglanra is lehet változtatni.

A fiatal szélsőjobboldaliak minden bizonnyal nem voltak tisztában mindezzel, hiszen alsóhangon 10 évet fognak kapni azért, hogy nemzetiszocialista szellemiségben akarták hazájukban újrateremteni a Hitler Jugendet.

Mindeközben idehaza háborús bűnösöket ment fel bíróságunk, ennek megfelelően minden bizonnyal elmismásolják majd a gárdapert is. Mind-mind olyan lépés, amivel igazságszolgáltatásunk adja a lovat szerveződő szélsőjobboldalunk alá.

Szólj hozzá!

Címkék: ausztria náci szélsőjobb . fasiszta antifasiszta antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr13469532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása