HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Oroszellenes hangulat Magyarországon

2008.05.14. 07:42 demokratikus

Egyre több orosz lap ír arról, hogy 60 évvel a második viláháború után a fasiszta szellemi örökség revansot vesz az egykori felszabadítókon Magyarországon is.
A cikkekben megemlítik, hogy hazánkban már a gyerekeknek szóló történelemkönyvek is csak megszállásként említik az 1945-ös eseményeket és egyre harciassabb az a réteg, amely nemhogy tagadja a felszabadulás tényét, hanem utólagosan helyesli a náci megszállást és a rémtetteket.
A helyzetet csak súlyosbítja, hogy a FIDESZ is gyakran kapja elő az orosz kártyát, ha radikális támogatói bázisa megrendülni látszik. A jobboldali erő kifejezetten oroszellenes, várható, hogy esetleges hatalomra jutása esetén jelentősen romlani fognak az orosz-magyar viszonyok. Ez abban az időszakban, amikor a magyar gazdaság mérsékelt fejlődését annak köszönheti, hogy durva európai recessziót az orosz piac felé nyitással tudta ellensúlyozni, öngyilkos lépés is lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orosz putyin moszkva antifasiszta antifa felszabadulás

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr29467526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása