HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

ÁrnyékBOX a vérfarkasokkal

2008.05.17. 10:43 demokratikus

Andrassew Ivánt összehozta a sors Kündüvel. Azaz egy olyan emberrel, aki talán az egyik legnagyobb baromarcú szélsőjobbos a net-térben. A Népszava újságírója erről írt is egy cikket, bár mi korábban figyelmeztettük, hogy Kündüvel nem árt vigyázni.
Miért? Nem azért mert egy veszélyes ember, hanem inkább azért, mert egy tanítani való módon felépített álszemélyiségnek tűnik. Látszólag stabil egzisztenciájú fővárosi ügyvéd, azonban a blogter-en már többen is tudni vélik, hogy ez egy jól felépített maskara, ami mögött nem egy jólmenő ügyvéd húzodik meg, hanem egy beteg személyiség, aki precízen alakított ki magának egy netes személyiséget odáig elmenve, hogy több száz ismerőst halmozott fel az iwiw-en is.
A jelenség nem annyira ilyesztő, inkább elgondolkoztató. Az internet világa példátlan mértékű anonimitást tesz lehetővé. Ezt kihasználva példátlan módon is lehet uszítani, gyűlölettel teli beteg eszméket terjeszteni. Aki ügyes, annak nem kell tartania attól, hogy ennek bármilyen következménye is legyen. Ez a dolog nem egészséges, bár az sem az, hogy személyes adatokat teszünk közszemlére a másik oldal prominenseiről. Ezt akkor sem szeretem, ha a kuruc.info és akkor sem, ha a partizáninfó teszi. Nem mintha túl nagy következménye lenne ennek. Több ismerősöm is rászolgált már arra, hogy felkerüljön a kuruc.infora. A legsúlyosabb ami történt velük, az az, hogy kaptak zsidózós, anyázós iwiw üzeneteket kamu felhasználóktól. Telefonhívást csak olyan emberektől kaptak, akik szolidárisak voltak velük és kitartásra buzdították őket.
Ettől függetlenül jó lenne, ha a cybertérből eltűnne az a rakás barom, akik kihaszálva az anonimitás adta lehetőségeket kivetközve emberi mivoltukból, undorító módon terjesztik a gyűlöltet. Szépen mindenki úgy cselekedjen itt is, mintha szemtől szemben állnánk egymással.

5 komment

Címkék: náci szélsőjobb fasiszta kündü antifasiszta vérfarkas antifa andrassew

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr25473637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keloid · http://freecom.blog.hu 2008.08.24. 19:59:48

Már lelepleződött, nem álszemélyiség, a valódi neve tényleg dr.Gyarmati Pál, és ügyvéd, de mint kiderült nem tagja az ügyvédi kamarának, a pontos címét is megtalálod a keloid blogter.hu-n.

Ja, feltett a blogodról egy postot, így találtam ide.:P

nuilass 2008.09.09. 04:16:34

Nem "gerjesztik a gyűlöletet", hanem megírják az igazságot a gazságaitokról, zsidó banda!!!

Azt gyűlölik, aki gyűlöleteset cselekszik. Ez a nemzetközösség természetes önvédelme. Amihez persze ti zsidók, nem tartoztok, mert nem is akartatok ide be asszimilálódni.

Szemtől szembe kiderülne, milyen kevesen vagytok, és arcról is látszana, hogy zsidók vagytok. minek érvelni, hisz nektek mások az érdekeitek, mint nekünk. Nem lesz megoldás, csak ha alijáztok. Mégse a nyúl vigye a puskát, ez itt a mi hazánk, ti itt csak jövevények vagytok.

martin 2008.09.09. 21:47:13

takarod te mocsok goy

Váradi Laci · http://keloid.blogter.hu/?post_id=283963 2008.09.11. 15:56:49

Sziasztok!
Engem jelentett fel Kündü - több neve van, mint Ságvárinak - a Ceglédi Városi Bíróságon( ügysz: 7.B./266/2008), bár sejtésem szerint a feljelentése ott végzi, ahol a Gergényi tábornok úr ellen tett indítványa: Megszüntetve az irattárban!
Sikerült leleplezni, úgyhogy mostmár nem lehet anonim netterrorista és valószínűleg ez az igazi sérelem számára.
Szelektív az igazságérzete.Amit ő megtehet, leírhat az más tollából/billentyűzetéből büntetendő és rágalmazó.
Röviden ennyi...
Akit érdekel a dolog írjon a mailcímemre vagy kattintson Keloid blogjára.Ha megfelelő anyag összegyűlt én is nyitok neki egy blogot amiben beszámolok mindenről vele kapcsolatban.
Szép napot!
Váradi Laci

Elvtárs 2008.09.20. 14:54:09

Ez Kündü? Áh ezt erősen kétlem! A mongolok vezére lehetett Dzsingiszkán bőrébe bújva, és nyilazgat, amerre lát:D
süti beállítások módosítása