HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

A föld söpredéke

2008.05.08. 00:08 demokratikus

"ott basztuk el 56-ban, hogy az ávósokkal együtt nem kötöttük fel a gyerekeiket is, mert tessék, ma ennek isszuk a levét. Ha újra akasztgatunk, nem szabad még egyszer elkövetni ezt a hibát. Nem szép dolog egy ötéves gyerek felakasztva, de nem kell odanézni."

Polgár Tamás (tomcat) 2008. május 7.

A magyar történelem legundorítóbb három mondata. Aki ezt elmondta, az ne mondjon többet semmit.

Nem kell magyarázni. Megdöbbentő, mert még a nácik sem mentek el idáig. Nem álltak ki majálisok sokasága elé és nem kiabálták a nézők közé, hogy gyerekeket fognak pusztítani. Még ők is titokban intézték az ilyen piszkos munkát.

Nincs olyan történelmi helyzet, amely gyerekek gyilkolását indokoltá tenné. Borzasztó, hogy a mai magyar közbeszédben még ennek emlegetése is megtörténhet. Nem gondoltuk, hogy felül lehet múlni kuruc.info undorítóságát. Sikerült... Tomcat még ebben a blogban is gyakori vendég volt, normális hangnemben szólt hozzá a dolgokhoz. Megkérjük, hogy a jövőben kerüljön el minket, mert nekünk nincs vele többet beszélnivalónk. Nem azért, mert antifasiszták vagyunk. Azért mert emberek vagyunk.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr56459295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.05.08. 01:08:20

Ja, emberek, akik nem tudnak olvasni. Meg nem is akarnak. Azt mondtam, hogy az ÁVH-sok gyerekeit kéne felakasztani. Akik, ha nem tudnád, az SZDSZ-ben vannak ma. Ezzel kapcsolatban jegyeztem meg, hogy akár már 56-ban is fellógathatták volna őket a papa mellé, akkor ma nem lenne gond.

Tőlem sértődgess meg, kábé leszarom, hogy egy féleszű mit gondol, és mitől érzi magát emberebbnek mindenkinél.

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.08. 10:00:49

Több helyen is olvastalak ezzel kapcsolatban. Nem volt valami meggyőző.
egyrészt van egy kitétel, ami a jövőre vonatkozik, azaz érthejük úgy, hogy a mi gyerekeinknek szánsz ilyen sorsot.
másrészt milyen dolog az, hogy bárkinek a gyerekét megölni 5 évesen? Ilyet senki nem mert idáig kimondani se... Persze ezt csak az érti, akinek van gyereke és bele tud gondolni ilyen dologba. Ezért is pattant fel Vona is, mert számára is abszúrd volt a képzettársítás...

És abba is gondolj bele, hogy nagyon-nagyon sokan vagyunk, akik szemben állunk veletek és bizony a felmenőink között még párttag se nagyon volt, nemhogy ávós. Akkoriban pl. az én nagyapán Erdélyben éppen a kinti ávó börtönében imádkozott azért, hogy az ellene összehozott koncepciós pert ne hozzák tető alá... Szóval lenne ellen, ha még ötéves gyerekeket akasztgattok akkor is.

Szerintem hülyeséget mondtál, ezen nincs mit magyarázni. Ez engem azért is érint kellemetlenül, mert azok közé az antifák közé tartozom, akik azt mondják, hogy nem kell leírni mindenkit a másik oldalról, beszéljünk velük. Ezek után nyugodtan vághatják a pofámba, hogy bizony-bizony nincs értelme ennek a magatartásnak.

ja, én nem féleszűztelek le téged és nem is foglak. ennyi.

Turd Ferguson 2008.05.08. 12:23:57

Nem hülyeséget mondott, hanem embertelent. Hülye az, aki nem veszi észre, hogy Polgár Tamás progrediált feltűnési addikcióban szenved, amit a tehetségtelenségéből eredő állandó frusztrációja súlyosbít. Ma, Magyarországon a legnagyobb feltűnést a szélsőjobbos, náci-fasiszta eszmékkel lehet kelteni, így Polgár Tamás beállt ezeket szajkózni. Ha szélsőbalos szövegeket nyomna, pont ugyanolyan súlytalan lenne. Ha a Hősök terén rendeznénk neki egy nyilvános kivégzést, ahol felaksztanánk, kibeleznénk, megégetnénk, ő arra önként jönne el, annyira szereti, ha vele foglalkoznak.

Mondjuk, kívácsi lennék Athina véleményére: ha szülne egy gyereket Tomcatnek, majd öt éves korában valaki fel akarná akasztani Tomcat elévülhetetlen érdemeire való tekintettel, vajon mit érezne.

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.08. 12:30:51

én azt is lefejelném, aki tomcat gyerekét akarná öt vagy tizenötévesen fellógatni. Sőt bárkit föllógatni.

Egyébként van abban valami, amit írsz. A fene sem tudja, hogy melyik oldalnak használ vagy árt tomcat. Azért az ütős, hogy provokáció szinten nekiment Vonának, aki kétszer is kitért a hülyeség elől. Persze ez őt sem menti az alól, hogy mi a f..t keresett egy olyan rendezvényen, ahol Hitler pólós figurák rohangáltak.

(most gondolom jön valaki és Che Guevara pólós balos majálisokat említi. No, előre is mondom, hogy úgy hülye ahogy van.)

Turd Ferguson 2008.05.08. 12:36:04

Vigyáztam! :-) Nem azt írtam, hogy "felakasztaná" (még feltételes módban sem), csak "fel akarná akasztani". Mert mindig van elég *magunkfajta* hülye, aki megakadályozza.

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.08. 12:44:06

A Tomcat jellegű zászlóvívőket szokták a forradalmárok az elsők közt eltaposni.
Ráadásul ő nem is forradalmár, sokan kritizálják a saját oldaláról is, haragban van a fél szélsőjobbal. Azt hiszem, hogy rá mondják, hogy "One man show", olyan mint Torgyán volt. Akciózik, csinálja a dolgot, harsány, aztán egyszer csak elfogy a levegő.

Persze sokaknak jó, hogy vele és nem mondjuk Orbán Viktorral foglalkozunk...

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.05.08. 16:49:07

Ki a fene mondta nektek, hogy én forradalmár, zászlóvivő vagy politikus lennék? Nem, én egy blogger vagyok.

A gyerekek - a MAGYAR gyerekek! - lemészárlása egyébként jelenleg is több szervezet politikai programjának része. Nem csak Arkan Tigrisei tartoznak ide, hanem például az SZDSZ is. Akik történetesen jelentős részben ávósok gyerekei, és már nem ötévesek. Akkor, ugye, most már akaszthatóak?

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.05.08. 17:49:53

nem, te egy meghatározó, sokak számára irányadó közéleti személyiség vagy. Sokan vannak, akik hisznek benned, bíznak abban, hogy jó úton jársz és követnek is Téged. És ahogy szerinted mi is, úgy ők is félreérthetik egy-egy mondatod és szépen kinyírhatják a Gyurcsány vagy valaki más ötéves gyerekét. Aztán lehet magyarázni, hogy Te nem azt gondoltad.

Az SZDSZnél ilyet nem láttam leírva. Ha leírnák, nem szeretném az SZDSZt sem. De ők nem beszélnek ilyenről. Arkan Tigrisei meg aztán pláne nem érdekelnek.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.05.10. 18:55:27

Tamás, és az unokák, már vannak unokák is.
Mellesleg, ha ezt 56-ban megcsinálták volna akkor te most lehet, hogy a budapesti pártbizotság padsoraiban ülnnél, mert ezek a gonosz 5 éves gyerekek, nagyban hozá tettek a diktatura megbuktatásához.
Ahogy te szoktad mondani, "tanulj inkáb történelmet, te kis pöcs"
süti beállítások módosítása