HTML

"¡No Pasarán!"

"nemcsak a szemetek tudnak magyarul"

Friss topikok

Népszava - Szelíd Piknik

2008.04.29. 14:08 demokratikus

Ezen az ellendemonstráción voltunk. Jó volt, békés hangulatban. Ha nem lett volna annyi rendőr, akkor jobb lett volna. Szépen be lettünk terelve egy nagy ketrecbe vagy háromszázan és vizslattak minket kívülről kéttucatnyian a motorosok.

Rajtunk "No Pasarán! Gyülölet Stop" póló volt. Adtunk egyet a Gyurcsánynak is. Nem vette föl, pedig az lett volna a jó. Kicsit sajnálom, mert én csináltam otthon és megszenvedtem vele. Mindegy, talán egyszer még hasznát látja a tescos pólónak.

A hangulat jó volt. Átjött PRESS feliratú mellényben egy gojmocis, aki egy gagyi kamerával mindenáron oda akart kerülni Gyurcsányhoz. Szóltam egy szervezőnek, aki odament hozzá és figyelmezette. A gójmocis persze ezen besértődött és leb@szta a szervezőt. Szerinte természetes az, hogy egy antifasiszta tüntetésre "Sorstalanok, ne piszkáljatok" feliratú pólóban megyünk. No, mindegy. Most biztosan ülnek imiblúzzal valami büfében és örülnek, hogy milyen kemények voltak. Talán még annak is nyomatnak egy tapsot, hogy "imiblúznak" szinte már leér a lába a motorról.

A gojok hoztak egy gumibabát is Andrassewnek, mondván "azt baszogassa, ne a gojokat". Ötletes, mérsékelten vicces dolog. Remélem a baba nem hiányzik senkinek, nem sír utána egy kemény fiú sem...

Szólj hozzá!

Címkék: népszava szelíd piknik antifasiszta antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://nopasaran.blog.hu/api/trackback/id/tr35447163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása